Crăciun 2005 LP 1704
search
  • Crăciun 2005 LP 1704

Crăciun 2005 LP 1704

1704
2,00 lei
În stoc
An aparitie
2005
Calitate
MNH
Tip
Serie simplă
Tematica
Sarbatori

Crăciun 2005 LP 1704b

Dragă iubitor al timbrelor,

al acestor mici opere de artă, iată că a mai trecut un an și a venit timpul ca iarna să se aștearnă iar peste țară.

Ne apropiem de Crăciun, de Anul Nou și, așa cum este și firesc, a venit clipa când trebuie să tragem linie și să facem bilanțul anului ce tocmai se încheie.

Suntem convinși că, prin tot ceea ce am realizat în cursul acestui an, am fost aproape de gustul și de preferințele tale…

Ne-am gândit la copii, pentru ca ei să cunoască mari Personalități ale țării și ale lumii, i-am dus în preistorie să întâlnească Dinozauri din Țara Hațegului, pentru a-i întoarce apoi în lumea de vis a lui Jules Verne.

Am fost alături de biserica soră creștină,Biserica Catolică, în momentele grele prin care a trecut (In Memoriam Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-lea), dar ne-am și bucurat pentru alegerea Noului Papă (Începutul unui nou pontificat – Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea).

Am întins o mână semenilor noștri, grav afectați de catastrofalele inundații din acest an, le-am dăruit Curcubeul Speranței și le-am trimis Mesagerul Speranței.

Iubitorii de animale de orice fel nu au fost uitați și, sperăm noi, s-au bucurat de emisiunile Pești exotici, Columbofilie sau Câini de vânătoare.

Am dat o raită prin viile pline cu struguri, pentru a ne ocupa de Viticultură, iar apoi am luat masa împreună cu întreaga Europă – Gastronomie.

Am sărbătorit împreună Ziua mărcii poștale românești, admirând Nave militare românești.

Am redescoperit lumea alături de Cristofor Columb (50 de ani de la primele emisiuni Europa ).

Am participat la Semnarea Tratatului de Aderare a României la UE și am sărbătorit la Paris împlinirea a 60 de ani – UNESCO, dar am trăit și Evenimente ONU.

Am fost alături de instituțiile de cultură ale țării la momente aniversare: Muzeul Național Filatelic – un an de existență și Biblioteca Centrală Universitară (fosta Fundație Universitară Carol I) – 110 ani de la inaugurare, dar și aproape de Artiști români contemporani.

Prin grafica și modul de prezentare a acestor emisiuni, am realizat nenumărate premiere naționale în domeniul filatelic și am adus satisfacții numeroșilor iubitori de cultură.

Acum, în momentele încheierii bilanțului pe acest an, ne dorim ca pentru anul viitor să vă oferim mai multe clipe de bucurie și satisfacție.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, vă transmitem urările noastre de bine și vă oferim ca dar emisiunea filatelică Crăciun 2005.