Modalitatea de livrare

Livrările sunt efectuate prin intermediul societății de curierat rapid Cargus cu acoperire pe tot teritoriul României.

Vă rugăm ca la primirea pachetului să verificați produsele comandate pentru a nu exista eventuale nereguli. În cazul în care în colet nu găsiți produsele comandate vă rugăm să faceți o sesizare telefonică sau prin email.

Expedierea comenzii

Dacă plasați o comandă pe site de Luni până Vineri aceasta poate fi expediată în 24-72 de ore în funcție de mărimea comenzii. Toate stocurile de pe site sunt reale și sunt actualizate în timp real, nu aducem la comandă produse care apar că nu sunt pe stoc. Stocurile se actualizează săptămânal în funcție de fluxul de aprovizionare.

Costul livrării

Percepem o taxă de livrare unică indiferent de adresa de livrare sau de greutatea coletului în valoare de 20 lei  pentru toate comenzile.

Am vrea să înțelegeți că depindem de firmele de curierat iar în perioadele aglomerate (Black Friday, 1 Decembrie, 6 Decembrie, de 1 Iunie etc.) sau în situații excepționale, pot apărea întârzieri. Dacă produsele comandate nu au ajuns la timp vă rugăm să ne anunțați și vom face tot posibilul să rezolvăm situația.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina Termeni și condiții.